top of page

Fortælle-koncert:

Sagn og sange om himmel og jord

Med musik og fortælling bevæger vi os ind og ud af Nordens landskaber, så tiden står stille, og livet føles større og dybere end før.

 

To kvinder. En mor og en datter. Fortæller og forfatter Dorte Futtrup har fundet sammen med sanger og sangskriver Sara Futtrup i et fælles projekt med fortællinger og sange om urkræfter og skæbner i Norden.

Dorte Futtrup er kendt for sine stærke eksistentielle fortællinger om liv, død, kærlighed og tilgivelse.

 

Sara Futtrup har udgivet flere albums med lyrisk, nordisk folk-pop. Klaver-bårne sange med

plads til de store vidder og naturens rå kræfter.

 

I en broget buket af fortællinger skal vi helt ned under skræppebladene, hvor sneglene bor, og ud i det store uendelige himmelrum - for lidt bedre at forstå os selv, hinanden og den verden, vi er født ind i. Vi skal høre om et barn med vinger, om den uopnåelige elskede og om skoven, hvor vi kan fare vild og finde os selv.

 

Fortællingerne går i dialog med smukke lyriske sange med danske tekster og Saras klangfulde, varme stemme.

Dorte Futtrup og Sara Futtrup har fælles rødder i Danmark, Grønland og Færøerne.

Dorte Futtrup, fortæller & forfatter. Se www.dortefuttrup.dk

Sagn og Sange om himmel og j0rd.jpg
Sagn og Sange om himmel og j0rd(2).jpg

ANBEFALING:

"En stemningsfuld aften med den suveræne fortæller Dorte Futtrup i smukt samspil med Sara Futtrup på klaver og sang. En aften der blev bundet fint sammen, og hvor man både kunne fælde en tåre over de smukke sange og få sat en skræk i livet fra de nordiske sagn/fortællinger.” arrangør, Lis Torup Mejeri

 

"Det var en meget fængende oplevelse, der blev spillet på alle sanserne, musikken som rørte følelserne og fortællingerne som dannede indre billeder. Levende formidling, smukke melodier og flot vekselvirkning mellem historier, sange, mor og datter" Lars L. Jensen, Kultur- og spillestedsleder

IMG_2185.heic
EA0BD1FF-C628-4D0B-BDCB-7DD718FC925C.JPG
bottom of page