MUSIK

Stemningsmættet klaverpop med nordisk tone og klassiske aner. Sara Futtrup udgav i 2018 albummet Himlen Falder Nu og har skabt sin helt egen lyd med en karakteristisk vokal, poetiske danske tekster og spor af nordiske folkeviser, 1930´ernes Berliner kabaret og fransk chanson. En kreativ kloning mellem Agnes Obel, Kate Bush og Scott Walker - midt mellem noget nyt og meget gammelt.

Lyduniverset er akustisk med klaver, perkussion, kontrabas, cello og luftigt kor. En smuk og sjælden verden med plads til de store vidder og det uendelige himmelrum, hvor naturens rå kræfter hele tiden er på spil i ord, stemning og i fortællinger mellem numrene.

Sara Futtrup spiller mest som trio og duo med Lars Lundgaard på perkussion og Eva Malling på kontrabas.

FÆLLESSANGE: Jeg sætter musik til digte, skriver egne fællessange og tekster til andre komponister.

Her en udtalelse fra Morgensang på Kulturstationen:

Sara F4 kopi.jpg

BAGGRUND

Jeg er opvokset med den vilde natur bl.a. på Grønland og Færøerne i tæt samklang med folkemusikken, klassisk musik som klarinettist i diverse orkestre, som mangeårig kirkesanger og korsanger på Sct. Annæ Gymnasium. Senere har jeg spillet en masse indie og pop med diverse band på Københavner musikscenen.  

Jeg er uddannet Cand. mag i Moderne Kultur og Kulturformidling. Har taget diplomer og kurser som Music management ledelse, Anne Rosing Sang-metoden, Akkompagnement på Kirkemusikskolen, Frivilligkoordinator, Fundraising og Projektledelse. Jeg har bl.a. arbejdet som kulturarrangør og  musikkonsulent i Københavns Kommune i 14 år.

Album udgivelser

- Next to Beluga: Preface 2006 (ep)

- Next to Beluga: Out of Place 2008

- Next to Beluga: Spellbound, 2011

- Sara Futtrup: Himlen Falder Nu, 2018