top of page

MUSIK

Stemningsmættet klaverpop med nordisk tone og klassiske aner. Sara Futtrup udgav i 2018 albummet Himlen Falder Nu og har skabt sin egen lyd med en karakteristisk vokal, poetiske danske tekster og spor af nordiske folkeviser, 1930´ernes Berliner kabaret og fransk chanson. En kreativ kloning mellem Agnes Obel, Kate Bush og Scott Walker - midt mellem noget nyt og meget gammelt.

 

Lyduniverset er akustisk med klaver, perkussion, kontrabas, cello og luftigt kor. En smuk og sjælden verden med plads til de store vidder og det uendelige himmelrum, hvor naturens rå kræfter hele tiden er på spil i ord, stemning og i fortællinger mellem numrene.

FÆLLESSANGE:

-       nyskrevne sange om naturens kraft

Sange med en meditativ, nordisk tone i et lyrisk akustisk lydunivers.

 

Sara Futtrup er klar med albummet Jordens Åndedrag 2022, fællessange skrevet af Sara Futtrup med tekster skrevet af nye og ældre naturlyrikere som Ludvig Holstein, Thøger Larsen, Ellen Heiberg, Linda Vilhelmsen, Inger Christensen og Sara Futtrup. Sange om at forbinde sig med naturen og de landskaber, vi er født ind. Tekster som kredser om den sanselige, kropslige forbindelse til naturen, vi mennesker er en del af et større økologisk kredsløb. Naturen i mennesket. Mennesket i Naturen

Sara Futtrup spiller med musikerne Jonas Berg ( piano), Eva Malling ( kontrabas) og Lars Lundgaard ( trommer/perc). Professionelle musikere, som har spillet i mange forskellige sammenhænge med kunstnere som Søs Fenger, Ginman/Jørgensen, Anna Kruse e.c.t.

Her en udtalelse fra Morgensang på Kulturstationen:

Entilf%C3%A6ldigForbipasserende_edited.j
HåbetErGrønt.jpg
Sara F4 kopi.jpg

MIN BAGGRUND

Jeg er opvokset med den vilde natur bl.a. på Grønland og Færøerne i med folkemusikken inde på livet, klassisk musik som klarinettist i diverse orkestre, som mangeårig kirkesanger og korsanger på Sct. Annæ Gymnasium. Senere har jeg spillet en masse indie og pop med diverse band på Københavner musikscenen.  

Jeg er uddannet Cand. mag i Moderne Kultur og Kulturformidling. Har taget diplomer og uddannelser i Music management ledelse, Anne Rosing Sang-metoden, Akkompagnement på Kirkemusikskolen, Frivilligkoordinator, Fundraising og Projektledelse. Jeg har bl.a. arbejdet som PR- og  musikkonsulent i Københavns Kommune i 14 år og er nu selvstændig kulturaktivist, sanger, komponist, tekstforfatter, og kulturformidler med koncerter,  sangvandringer, sangarrangementer med OPSANG, Syng Solen Ned, sangundervisning, kor og morgensang på virksomheder og på skoler.  Jeg laver sideløbende PR og kommunikation for flere virksomheder.

Album udgivelser

- Next to Beluga: Preface 2006 (ep)

- Next to Beluga: Out of Place 2008

- Next to Beluga: Spellbound, 2011

- Sara Futtrup: Himlen Falder Nu, 2018

- Sara Futtrup: Jordens Åndedrag forår 2022

bottom of page