top of page

FÆLLESSANG

JEG ER VILD MED FÆLLESSANG !

Jeg laver morgensang og fællessang i kirker, på skoler, på plejehjem, biblioteker, Syng Solen Ned ved søen, stranden eller havnen, og sangvandringer i naturen. Jeg er i 2022 aktuel med egne nyskrevne fællessange:

FællessangsKoncert med Sara Futtrup Kvartet

-       nyskrevne sange om naturens kraft

Stemningsmættede sange med nordisk tone i et lyrisk akustisk lydunivers.

 

Sara Futtrup er klar med albummet Jordens Åndedrag, fællessange skrevet af Sara Futtrup med tekster skrevet af nye og ældre naturlyrikere som Ludvig Holstein, Thøger Larsen, Ellen Heiberg, Linda Vilhelmsen, Inger Christensen og Sara Futtrup.

 

Sange om at forbinde sig med naturen og de landskaber, vi er født ind. Tekster som kredser om den sanselige, kropslige forbindelse til naturen, vi mennesker er en del af et større økologisk kredsløb. Naturen i mennesket. Mennesket i Naturen

Sara Futtrup spiller solo,duo, trio, kvartet, kvintet sammen med fx. Jonas Berg ( piano), Eva Malling (kontrabas) og Lars Lundgaard ( trommer/perc). Alle professionelle musikere, som har spillet i mange forskellige sammenhænge med kunstnere som Søs Fenger, Ginman/Jørgensen, Anna Kruse e.c.t.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUSIK & SUNDHED

 

Musik og sang er medicin!

Musik er sammenhængskraft!

Jeg laver fællessang med duoen OPSANG for børn,voksne, på plejehjem. Jeg laver fællessang for demente, på skoler, aktivitetscentre, på festivaler og i virksomheder som teambuilding. I lokalsamfundet som f.eks Syng Solen Ned i sommer halvåret. Det skaber sammenhold, giver glæde og energi!

Hver onsdag er jeg vært til morgensang på Kulturstationen Vanløse i samarbejde med Hyltebjerg Kirke. Hver onsdag med forskellige sangvælgere: kulturpersoner, erhvervsfolk, politikere, iværksættere, forfattere, skoleklasser o.s.v.  En fantastisk platform for at netværke på kryds og tværs.

Jeg laver sangaftner, Temaer kunne være:

Digterne & Sangskatten : Fællessang handler om at løfte stemmen i sang, men hvad færre indser, handler det også om at dele smuk poesi og livsbekræftende ord. Vi synger sange med tekster af Inger Christensen, Frank Jæger, Halfdan Rasmussen og Dy Plambeck. 

 

Jorden Synger: Ingen steder er naturen så smukt og sanseligt besunget som i vores sange! Vi synger sange om den smukke, forunderlige og kaotiske jord.

Sange fra Norden: På rejse gennem de nordiske lande fra Grønland, Færøerne, Sverige, Norge i sang og fortælling.

Sara F4 kopi.jpg
HåbetErGrønt.jpg

REFERENCER 

EntilfældigForbipasserende.png

" Når man starter med sang, kan det ikke blive en dårlig dag. Resten af dagen sidder sangen i kroppen, og jeg glæder hver gang til næste gang. " Hannah Feddersen, tidl. Daghøjskole Leder, om Morgensang på Kulturstationen

"Det er et super godt koncept og format, hvor man både får en kulturel vinkel på de sange som er skrevet og samtidig synger. Det er en gave at lære nye sange og digte at kende, som mennesker har brugt virkelig lang tid på at fremskabe. Digtene og musikken sætter sit aftryk på de medvirkende, de bærer dem med videre i deres hjerter. Og så er det skønt, at folk i lokalområdet lærer hinanden at kende" Jon Eikholm, Lektor, KEA

bottom of page